Tesisiniz için mümkün olan en temiz çalışma ortamını oluşturmak istiyorsanız, toz kontrol sisteminizin belirlenebilmesi için bu temel soruların cevaplanması son derece önemlidir: Ne tür bir sektör uygulaması için toz kontrol sistemleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Toz sorunu açık alanda mı, kapalı alanda mı? Çevreye yayılan kirleticinin veya toz partiküllerinin özellikleri nelerdir? İstediğiniz toz bastırma sistemleri sürekli mi yoksa aralıklarla mı kullanılacak?

toz-kontrol

En İyi Toz Kontrol Sistemleri Nasıl Olmalıdır?

En iyi toz kontrol sistemleri, uygun şekilde boyutlandırılmış, iyi bir garantiye sahip, sistemin karşılaştığı toz ve hatta koku sorununun üstesinden gelebilecek kadar etkili bir temizlik mekanizmasına sahip olmalıdır. Ayrıca, düzgün tasarlanmış bir kanal ve endüstriyel üfleme sistemi ile birleştirilmiş, ünitedeki partikül boyutunun taşınması için yeterince verimli bir filtrasyon yöntemi ile yapılandırılmış olmalıdır.

Piyasada çeşitli marka ve tipte toz bastırma sistemleri bulunmasından dolayı, özellikle ENVEKS toz kontrol sistemleri üreticisi ile irtibata geçmenizi öneririz. Düşük enerji sarfiyatı, düşük bakım giderleri, minimum sistem maliyeti, verimli emiş ve püskürtme, resmi düzenlemelere uyum gibi en iyi toz kontrol sistemleri unsurlarını bir arada bulabileceğiniz enveks.com.tr web adreslerini inceleyebilirsiniz.

Yoruma Kapalı.