Yaz modası artık netleşti. Bu yaz giyilebilecek kıyafetler, çantalar ve ayakkabılar adına tüm bildiklerinizi unutun! Çünkü bambaşka tasarımlarla tanışma vaktiniz çoktan geldi. Özellikle plajların vazgeçilmezi olan bikini ve mayolarda farklı, sıra dışı modellerin trend olduğunu söyleyebiliriz. 2015 bikini modası bu yaz örgü ve tığ işi bikinileri işaret ediyor.

bikini

bikini

Örgünün Sıcak Dokusu Sizi Saracak!

Birbirinden şık modellerle hayat bulan örgü bikiniler bu yıl favori oldu. Tasarımlar arasında renkleri ya da desenleri ile dikkat çeken çok sayıda bikini çeşidi de mevcut. Kuruma problemi yaşayacağınızı düşünmeyin. Çünkü bu bikiniler kolay kuruyan iplikler kullanılarak özel olarak tasarlanıyor. Haliyle denizden ya da havuzdan çıktığınızda bikinileriniz ve mayolarınız kısa sürede kuruyacaktır.

bikini modeli

bikini modeli

Tığ işi olan mayo ve bikiniler de bu yılın favorileri arasında yer alıyor. Tercihinizi mayodan yana kullanıyorsanız hiç tereddüt etmeden bu modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sayede yaz boyunca modayı çok yakından takip etmiş olacaksınız. Örgü ve tığ işi bikiniler ve mayoları incelemek isterseniz internetten faydalanın!

Yoruma Kapalı.