Yaz aylarında bulunduğumuz şu sıralarda kıyafetler renklendi, farklı çizgide ki tasarımlarla birleşti. Yaz kıyafet kombinleri yapmak ise uğraşısı bol bir iş kuşkusuz.

yaz kıyafet kombinleri

yaz kıyafet kombinleri

 

Öncelikle yaz trendlerini araştırıp size en uygun olanı seçin tercih ettiğiniz trendin üzerine kendinizden katacağınız yeniliklerle insanlardan farklı ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Sizi sıradanlıktan kurtaracak olan şey hiç kuşkusuz 2015 ya modasının üzerine kendinizden katacaklarınız olacaktır.

yaz kıyafet kombinleri

yaz kıyafet kombinleri

Yaz için alışverişe çıkmadan önce dolabınıza göz atın. Geçen sezondan kalan kıyafetler üzerinde küçük değişlikler yaparak ya da satın alacağınız bir parça ile zarif bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yaz için açık veya pastel renkte kıyafetler tercih edin. Bu hem sizi daha serin tutacak hem de daha hoş görünmenizi sağlayacaktır.

Yaz için günlük kombin önerileri

Kot pantolon, sandalet ve hoş bir gömlekle gün içerisinde şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Satın alacağınız sandaletin kaliteli ve pastel renklerde olmasına özen gösterin. Çünkü bu parçayı gelecek yıllarda da rahat bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Yoruma Kapalı.